Kategorier
Advokat

Advokatfirma säkrar framtid i Solna

Det är viktigt att ha koll på tillgångarna. Det visste Anton som de senaste fem åren skapat ett miljonföretag. Det var dags att anlita en advokatfirma i Solna.

Ingen hade trott på Antons idé men han hade varit ihärdig. Han hade en känsla av att hans uppfinning skulle bli lyckad och finnas i varje hem inom tio år. Till och med hans pappa, som även han var entreprenör, hade skakat på huvudet åt Antons idéer. Nu var han inte lika kaxig. Ingen var det. De fick äta upp varenda ord som de sagt när han hade startat upp. Till och med när det började gå bra tvekade de.

Han hade startat som enskild firma men år två hade han gjort om företaget till aktiebolag. Han ville separera sin arbetsekonomi från sin privata. Han hade anlitat en advokatfirma som hjälpt honom med alla formaliteter. Han hade lärt sig tidigt att man skulle låta dem som var bra på saker göra det. Därför hade han hjälp för allt administrativt.

Advokatfirma med proffsiga advokater

Advokatfirman tog hand om både privat ärenden och företagsärenden vilket var perfekt. Han hade nämligen något han ville ordna med som var av privat natur. Plötsligt hade alla blivit mycket goda vänner med honom och klappade honom i ryggen hela tiden. Men han visste att det var hans status och pengar det handlade om. Därför hade han bokat tid hos sin advokat. Han behövde göra ett testamente om något gick på tok.

Det kändes absurt att göra ett testamente när man bara är 30, tänkte han. Men det var väl lika bra. Han hade bokat möte klockan ett och kom precis i tid. De satte sig ner för att gå igenom hans önskemål. Advokaten hade först tittat på honom när han bokat men sedan insett nödvändigheten. Det var skönt att de redan visste det mesta om honom så mötet gick smidigt och innan han visste ordet av det var de klara. Han hade bett två personer från företaget att vara vittnen.

Advokatfirma gör allt lite tryggare

Först hade Anton tvekat om han skulle göra något testamente. När det var klart och påskrivet trodde han att det var för livet. Men givetvis var det inte så. Ett testamente kan ändras om saker och ting ändrar sig. Förhoppningsvis skulle han få fru och barn och då blev det skillnad. Men tänk om det hände något och han inte hann ändra testamentet. Hur skulle det bli då? Skulle inte barnen få ärva?

Det skulle han aldrig behöva oroa sig för. Barnen fick alltid ärva. Den delen kunde man aldrig ta bort i ett testamente. De hade sin arvslott och så var det med det. Anton kände sig dum som inte hade koll. Men hans advokat försäkrade att om man aldrig hade varit med om ett dödsfall kunde man inte heller veta hur det fungerade med testamente.

Advokatfirma för jobb och fritid

Efter att ha gjort färdigt alla papper kände han sig lugnare. Han ville inte att de människor som inte trott på honom skulle få del av pengarna. Bara hans närmaste hade blivit nämnda i hans testamente. Det kanske skulle ändras. Men kände han sig själv rätt så glömde han lika lite dem som alltid fanns vid hans sida som dem som inte gjorde det.

Den person som han anlitat på advokatfirman i Solna hade förklarat hur det fungerade vid giftermål eller om han skulle bli sambo. Oavsett vad det blir skulle det i framtiden vara bra att skriva ett äktenskapsförord. Han visste själv hur han blev när han blev kär. Då trodde han allt gott om kvinnan i fråga. Anton hade ett gott hjärta. Något som ofta var bra än dåligt och inget han någonsin skulle ändra på.

För mer information och tips för dig besök denna webbplats: arenastadensadvokatfirma.se